Ataşehir Akü Takviye

shape_2

 

Ataşehir Akü Takviye

Ataşehir  Akü Takviye  şirketimiz Ataşehir  Akü Takviye ve çevresinde Ataşehir  Akü Takviye Akü Servisi, Ataşehir  Akü Takviye Oto Çekici, Oto Kurtarıcı, Yol Yardım sektöründe uzun yıllardır profosyonel kadromuzla hizmet vermekten gururduyarız. Geniş araç filosuyla sektörümüzde hizmetinizdeyiz. 05331519918 numaralı telefonumuzdan 7 gün 24 saat firmamızı dilediginiz zaman araya bilirsiniz.

Akü Hakkında Bilmemiz Gerekenler

Arabanızın güç kaynaklarından biri olan araba akümülatörleri, her ne kadar güçlü hızlı elektirik ihtiyaçlarını göğüslemek üzere ileri teknik ile üretilmiş olsabile de, düzğün bakım ve denetim gerekir. Arabanızın aküsün’de güçkaybı yaşamaya başladığında, çoğunlukla size hiçbir ikaz sinyali vermeyeceğinden, akümülatörünüzün sistemli olarak denetimini yaptırmadığınızda hoş olmayan bir sorunla riskiniz de çoğalır…

Soğuk ve kış aylarında araba kliması ve ışıklar daha uzun süre ihtiyaç duyduğumuz için, daha çok enerji kullanır ve maksimun araç akümülatörü ile alakalı yaşanan, sabahları arabaya ilk hareketi vermek için kötü sürprizler genellikle soğuk havalarda başımıza gelebilir. Onun için, senede minumun bir kez akümülatör muayenesinin yapılması gerekmektedir. Bu kontrol parasız yapmak için, siz müşterilerimizi servislerimize bekliyoruz Akü Takviye ve Akü Satış Hizmeti Verilir.

Comments are closed

Comment (1)

  • Tadalafil 40 Mg Online Reviews

    Şubat 3, 2024

    tadalafil 40 mg online reviews

    tadalafil 40 mg online reviews

Sohbete Başla
Yardımamı İhtiyacınız var ?
Scan the code
Merhaba 👋
Sana yardım edebilir miyiz?